Niigaki Tsubaki Pént. Szept. 24, 2010 8:56 am
NIIGAKI TSUBAKI
Név:Niigaki Tsubaki
Kora: 20
Neme: Nő
Faja: Neko
Család:Apja: Niigaki Ayumu (elhunyt)
Anyja: Akai Yuki (elhunyt)
Testvérek: Niigaki Nana
Kinézet:Hosszú fehér hajam, és kék szemem van. Törékeny testalkatom mögött elég erő lakozik. Füleim és farkam fehérek, mint a hajam.
Jelleme:Testvéremmel megértő, és kedves vagyok. Nem szeretek veszekedni, habár néha előfordul. A többiekkel elég közönbös vagyok.
Képessége:Képes vagyok egyesíteni erőm testvérem erejével.
Képes vagyok energialövedékeket létrehozni, mekyel mindenen átmennek. Kivéve testvérem pajzsát.
Előtörténet:Egy havas téli napon felsírt két csecsemő. Habár ikrek voltak, külsőre mégis különböztek. Gyermekként tökéletes összhang volt köztük. Egyszer-egyszer vesztek össze, de hamar kibékültek. Szinte minden idejüket együtt töltötték. Szüleik igazán büszkék voltak lányaikra.
Azonban bekövetkezett a katasztrófa. Egy napon a családot megtámadták. A szülők az életük árán megvédték gyermekeiket. A két lány ekkor 12 éves volt.
15 évesen felfedezték képességeik, és nekiindultak a világnak. Így jutottak ide is. Rengeteget tanultak magukról, és a világról. Képesek megvédeni magukat és egymást is. Együtt nincs nekik lehetetlen.
Érdekesség:Egy szépen megmunkált tőrt mindig magammal hordok. A tőr aranyozott keresztvasán egy zafír díszeleg. A tőrt még apámtól kaptam